Θεραπεία μαλλιών

” Τα μαλλιά μου δεν έχουν λάμψη… θέλω περισσότερο όγκο στα μαλλιά μου… θέλω να έχω πιο πυκνά μαλλιά… θέλω να προστατεύσω τα μαλλιά μου από τον ήλιο… θέλω να έχω ίσια και απαλά μαλλιά… έχω ταλαιπωρημένα μαλλιά, αδύναμη τρίχα, χρειάζομαι προστασία στα βαμμένα μου μαλλιά… “

Όλα αυτά είναι συνήθη αιτήματα με τα οποία οι πελάτες μας έρχονται σε εμάς!

Τα μαλλιά μας, όπως κι εμείς, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Αναπνέουν, ταλαιπωρούνται από την καθημερινότητα, το βάψιμο ή άλλες τεχνικές εργασίες. Στο κομμωτήριο μας, φροντίζουμε να δώσουμε πάλι στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής ή που έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τα καλύτερα προϊόντα για να προσφέρουμε θρέψη στα μαλλιά σας και εντατική φροντίδα. Τα μαλλιά σας μπορούν να αποκτήσουν την λάμψη και την απαλότητα που θέλετε, να έχουν όγκο, να τα αισθάνεστε υγιή, ενυδατωμένα και ανάλαφρα.

Η επαγγελματική μας φροντίδα σας δίνει μαλλιά που δεν φριζάρουν, λεία, με λάμψη και ζωντάνια μέσω της πιο αποτελεσματικής ισιωτική θεραπείας. Προστατεύουμε τα βαμμένα σας μαλλιά για να μείνει περισσότερο χρόνο ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας. Δίνουμε άμεση επανόρθωση και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η αδύναμη τρίχα και θωρακίζουμε το αποτέλεσμα στο μαλλί σας.


Θεραπεία κερατίνης (Brazilian Keratin Treatment) για να αποφύγετε την καθημερινή ταλαιπωρία του ισιώματος με πιστολάκι, πρέσα και βούρτσα. Αντιηλιακή προστασία για τα μαλλιά σας. Smartbond σύστημα ενδυνάμωσης των δεσμών της τρίχας. Αναδόμηση της τρίχας, όγκος στις ρίζες και απαλή υφή για τα φυσικά ή βαμμένα μαλλιά σας.

Ενημερωνόμαστε και χρησιμοποιούμε τα νεώτερα προϊόντα των Kerastase -L’OREAL -INOA -Wella τα οποία διατίθενται κι εντός του κομμωτηρίου. Επισκεφτείτε μας για να πάρετε τις συμβουλές των ειδικών και να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας ολοκληρωτικά!