Προφίλ

Κομμωτήριο Βάσω Τσιρογιαννη

Η Βάσω Τσιρογιάννη με την επαγγελματική της γνώση και την εμπειρία της προσφέρει για περισσότερα από 25 έτη υπηρεσίες κομμωτηρίου έχοντας αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια την καθημερινή εμπιστοσύνη των πελατών. Με την πολύχρονη εμπειρία της και την επαγγελματική της ματιά, η Βάσω Τσιρογιάννη με τους συνεργάτες της φροντίζει ώστε κάθε εμπειρία της, μικρή ή μεγάλη, να απαντά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Θα σας προτείνει το κούρεμα -χτένισμα που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και πηγάζει από το μοναδικό, προσωπικό σας στυλ.

Κομμωτήριο Βάσω Τσιρογιάννη

Η σχέση της Βάσως με τους πελάτες της είναι σχέση αξιοπιστίας και ευθύνης μπροστά στην μοναδικότητα του καθενός.
Βασικό της μέλημα είναι να σας προσφέρει την εξωτερική εμφάνιση που ζητάτε και που σας ταιριάζει, μέσα από ένα συνδυασμό φυσικότητας και έντονης δυναμικής εναρμονισμένα με την ιδιοσυγκρασία σας. Η ίδια και οι συνεργάτες της μετεκπαιδεύονται συνεχώς και ενημερώνονται για τις νέες τάσεις της μόδας.

Χρησιμοποιεί τα κατάλληλα κάθε φορά προϊόντα των INOA, WELLA, L’OREAL, KERASTASE για την υγεία και φροντίδα των μαλλιών σας, τα οποία μάλιστα και διατίθενται εντός του κομμωτηρίου.